Onze projecten

Wij realiseren elke jaar vele projecten. Hierbij een aantal voorbeelden.

Timmerwerk kastenwand

Wij verzorgen tal van timmerwerken. Hierbij een voorbeeld van het bouwen van een inbouwkast. Alles is perfect afgewerkt tot in de kleinste details. BST Midden Brabant staat voor vakmanschap en dat is in alle projecten goed terug te zien.

Verbouwing zolder

Dat een verbouwing uw woning een grote meerwaarde kan geven is goed te zien in dit voorbeeld. Wanden en plafonds worden keurig afgewerkt zodat de ruimte weer helemaal nieuw is.

Promotiewagen

Het was een grote uitdaging om deze promotiewagen die uitstraling te geven die past bij de huisstijl van de opdrachtgever. Kleur en afwerking zijn hierbij essentieel. Een project waar we met trots op terugkijken.

Badkamer plaatsen

Deze schitterende badkamer is werkelijk een lust voor het oog. De prachtige natuurlijke kleuren en materialen vormen een mooie combinatie met elkaar.

Inrichten en afwerken showroom

Met veel voldoening hebben wij gewerkt aan de inrichting van deze grote showroom voor de presentatie en verkoop van badkamers. Een grote uitdaging aangezien in korte tijd de vele compartimenten moesten worden ingedeeld, afgewerkt en het cachet moest krijgen wat een showroom verdiend.

Afwerking wanden en plafonds

In deze woning hebben wij de complete wand- en plafondafwerking gedaan. Wij hebben de woning gestuct, geschilderd en behangen.

Verbouwing restaurant

Dit restaurant hebben wij volledige verbouwd en gerestyled. Het was een grote klus en wij hebben er dan ook 6 maanden over gedaan. Maar het resultaat mag er zijn. Dit is weer zo’n pareltje waar we heel trots op zijn.